Een succesvolle beurs

Een succesvolle beurs

Jullie waren met veel

Zoals vermeld hebben wij het succes van afgelopen beurs te danken aan onze bezoekers. We waren zeer tevreden met jullie talrijke opkomst.

Zowel studenten opzoek naar een stageplaats als vertegenwoordigers tot bedrijfsleiders zijn een bezoek komen brengen aan onze stand. Graag voorzien wij onze bezoekers met nog wat extra informatie.

Zoekt u een partner in transport, distributie, opslag, orderpicking of immo?

Stuur ons een mail


Onze partners

Mede dankzij onze partners hebben we er deze editie een geslaagd beursverhaal van kunnen maken. Een ruim aanbod van verschillende specialisaties waren dan ook onze troeven. Wenst u op de hoogte te blijven over een van onze partners dan kan u steeds bij hun terecht voor meer informatie.


Blijf steeds op de hoogte

Met de nieuwste technologieën op de beurs hebben wij verschillende contactgegevens van klanten, kennissen, … mogen ontvangen. Was het voor u niet mogelijk om de beurs bij te wonen deze editie of hebt u niet de kans gekregen om uw contactgegevens achter te laten? Stuur uw contactgegevens dan in een mailtje naar raoul@vrd.be.

 

Tot in 2017

In 2017 is VRD Logistiek alvast weer van de partij op de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo. Wij houden u op de hoogte hoe en wanneer u uw gratis tickets kan ontvangen voor deze beurs!